"Lykke er, 

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Kvindesider

”I’m learning to live

Living to learn

Starting to sing my song

Right or wrong

Breaking away

Setting me free

Free to be my own me

I’m learning to live”

Beth Hart,

”Learning to live”

Siden jeg var helt ung, har jeg været skamfuld og flov over min krop, fordi den er stor. I dag kan jeg se, at jeg var en pæn erotisk buttet kvinde, da jeg var 19-20 år, men dengang følte jeg mig alt for tyk.  Siden er der kommet mange, mange flere kilo til, og jeg har i mange år været så overvægtig, at den kliniske betegnelse er fed.
 
Alle mine mange kilo har haft betydning for mit sexliv, fordi jeg i en del år har været så hæmmet af lavt selvværd og mindreværdskomplekser, at jeg ikke har haft det godt med at vise noget af min krop. Derfor har jeg kun yderst sjældent fået mine slaver til at tilfredsstille mig direkte fysisk, og bortset fra en enkelt mand (såvidt jeg erindrer i skrivende stund) har jeg altid haft mindst en lang bluse på, som dækkede min store mave, når jeg sexede med dominerende mænd.
 
Henover foråret og sommeren i 2013 er der langsomt - meget langsomt - sket noget indeni mig, og jeg er så småt begyndt at vise en smule mere af min krop i min dagligdag - jeg gemmer mig ikke længere bag flere lag alt for stort tøj. Sexuelt har jeg også åbnet lidt op for at lade en slave se mine bryster og mave - ja ikke bare se, men røre og kærtegne min bløde krop.
 
Jeg er stadig nervøs over at vise mig nøgen overfor en ny slave, men jeg får lettere og lettere ved det i takt med, at jeg oplever, at manden ikke finder min krop frastødende, men tværtimod nyder og tænder på at kærtegne mig - jeg er naturligvis kun sammen med mænd, der kan lide store kvinder og tænder på mig.
 
Mit erotiske univers har ændret sig meget, og jeg er gået fra at være en Sadistisk Domina til at være en kvinde, der nyder at blive tilfredsstillet fysisk af "mine" mænd. Sålænge jeg altså får lov til at bestemme. Jeg har ikke længere lyst til at tilføre ret meget smerte, men jeg nyder blidt og blødt at kommandere med en lydig, villig og ikke mindst liderlig mand.
 
Gamle og næsten glemte fantasier samt nye fantasier bliver bragt frem i lyset her i 2013. Jeg er så heldig en kvinde, at en vidunderlig ung mand gennem timelange samtaler hjælper mig med at finde ud af, hvad jeg egentlig gerne vil opleve og dyrke sexuelt. Han er uvurderlig her på min rejse ind i et for mig nyt område af erotisk dominans, og jeg er ham inderlig taknemmelig <3
 
Jeg vil skrive og tilføje undersider til Kvindesider i takt med, at ordene kræver at få liv, og tiden er til at sidde og skrive - tid er en mangelvare nu, fordi jeg skal have taget revanche for alle de år, hvor jeg ikke havde modet til at kræve at blive kysset, kærtegnet, slikket og kneppet som den liderlige kvinde, jeg er ;-)

Alle mennesker er forskellige,

og det er også forskelligt,

hvad jeg har lyst til at lave med mine mænd.

Louise