Litani n. 1: Beskyttelse mod den falske profet
Kæreste Jesus, frels os fra den falske profets bedrag. Jesus, forbarm Dig over os. Jesus, frels os fra forfølgelsen.
Jesus, beskyt os fra Antikrist.
Herre forbarm Dig. Kristus, forbarm Dig.
Kæreste Jesus, dæk os med Dit Kostbare Blod.
Kæreste Jesus, åbn vore øjne for den falske profets løgne.
Kæreste Jesus, foren Din Kirke. Jesus, beskyt vore Sakramenter.
Jesus, lad ikke den falske profet splitte Din Kirke.
Kæreste Jesus, hjælp os at afvise de løgne, der bliver givet os som sandhed.
Jesus, giv os styrke.
Jesus, giv os håb.
Jesus, oversvøm vore sjæle med Helligånden.
Jesus, beskyt os fra dyret.
Jesus, giv os Skelneevnens gave, så at vi kan følge Din Sande Kirkes sti til hver en tid og i al evighed.
Amen
 
Litani n. 2: Immunitetens nådegave (imod Helvedet)
O himmelske Far, den allerhøjeste! Jeg elsker Dig, Jeg ærer Dig, Herre, forbarm Dig! Herre, tilgiv os vores overtrædelser.
Jeg tilbeder Dig, Jeg lovpriser Dig, Jeg takker Dig for alle dine særlige nådegaver.
Jeg beder Dig om Immunitetens nådegave (imod Helvedet) for mine elskede (navne). Jeg lover trofasthed overfor Dig til alle tider.
Du, himmelske Far, Alle tings skaber, Universets skaber, Menneskehedens skaber, Du er alle tings ophav, Du er kærlighedens ophav, Du er selveste kærligheden.
Jeg elsker Dig, Jeg ærer Dig og lægger mig for dine fødder.
Jeg beder Dig om barmhjertighed for alle de sjæle, som ikke kender Dig, som ikke ærer Dig, og som afviser din barmhjertigheds hånd.
Jeg overgiver mig selv i krop, sjæl og sind, således at Du kan bringe dem alle i dine arme, i sikkerhed for ondskaben.
Jeg beder Dig om at åbne Paradisets Porte så alle dine børn kan forenes i den arvelod Du skabte for os alle.
Amen.
 
Korstogsbøn (58)  Bøn for Omvendelse
Oh kære Jesus, jeg beder Dig om at omfavne
alle Guds børn og dække dem med
dit Dyrebare Blod.
Lad hver eneste dråbe af Dit Blod dække hver sjæl og beskytte dem imod den onde.
Åbn alles hjerter, især de forhærdede sjæle og dem, der kender Dig men som er plettet af hovmodets synd, så de bøjer sig ned og beder om, at Lyset fra Din Kærlighed vil fylde deres sjæle.
Åbn deres hjerter for Sandheden, så Din Barmhjertigheds Morgengry  vil strømme
ned over dem og dække dem med Din Barmhjertigheds stråler. Omvend alle sjæle gennem nådegaver, jeg beder Dig om nu, kære Jesus (din personlige intention).
Jeg beder Dig om Din Barmhjertighed og ofrer Dig denne dags faste hver uge i denne måned for at sone alle synder.
Amen
 
 
1246. Guds Hånd vil bruge solen for at advare verden 
Fredag, 24. oktober 2014 kl. 22:50
Min højtelskede datter, solen er en af de største tegn, når den guddommelige indgriben snart vil blive afsløret. Når I ser ændringer i solen, når den synes større, når den skinner længere og i utide må I vide, at tiden nærmer sig for Mit Andet Komme.
Guds Hånd vil bruge solen for at advare verden, at dens aktivitet er usædvanlig. Forskere vil ikke være i stand til at give en forklaring for de pludselige bevægelser i solen og den usædvanlige adfærd af denne stjerne, som bringer jer lys. Uden lys fra solen ville jorden blive kastet ud i mørket. Så, når menneskets synd stiger, og synd bliver omfavnet som blot en del af den menneskelige natur, vil jorden blive dækket af mørkets ånd. Når synd indhyller verden, vil solen langsomt miste sin glans og blive mat. Når mennesket mister sin følelse af kærlighed til andre og bliver immunt over for den smerte det påfører andre, på grund af synd, vil verden blive mørkere, mørkere i ånden, mørkere ved dag.
Jeg vil fortsætte med at føre Guds børn op til denne tid. Jeg vil vise jer vejen til Mit Kongedømme og I vil se Mit Lys. Intet vil distrahere jer undervejs, fordi I vil se klart hvordan det onde bringer et grusomt mørke med sig.
Solen vil opløses indtil, til sidst, intet lys vil dække jorden i tre dage. Og på den fjerde dag vil himlene briste og åbne sig og et lys, som magen til I vil aldrig have troet muligt, vil udgå fra Himlene. Så vil Jeg blive set af enhver person i ethvert land samtidigt, i al Min Herlighed, mens Jeg kommer for at genvinde det Kongedømme, som Min Fader lovede Mig.
Frygt aldrig den forberedelse, der er påkrævet, så hver enkelt af jer er klar til at møde Mig. I skal sikre at I er vel forberedt for Mig fordi det vil være den dag, hvor Jeg vil række jer Nøglerne til Mit Rige og der vil være store fejringer. Det onde vil ikke eksistere længere i Min kommende Nye Verden og de retfærdige skal forenes med Mig og alle englene og helgener.
I skal se på denne mission, som om I er på en rejse. Hver del af jeres rejse bringer nye opdagelser, måder hvor I vil lære hvad der er nødvendig for at forberede jer til den næste fase. Når I klatrer over en forhindring, vil I blive stærkere. Selv de svageste blandt jer vil fuldføre denne rejse, for Jeg vil føre jer på hvert skridt I tager og snart vil den nå sin ende. Glæd jer, for mit Kongedømme står i vente og tiden vil være kort.
Jeres Jesus
 
EMNER